Tietoa meistä

Piresma Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta-ajatuksena on edustaa huippulaadukkaita tuotteita ja brändejä. Tuotevalikoimamme on laaja ja siihen kuuluu urheilukenttiä, liikuntavälineitä, leikkipuistovälineitä sekä kotitaloustuotteita.

Kuten tuotevalikoimamme, myös asiakaskuntamme on laaja. Olemme toimittaneet tuotteita ja toteuttaneet projekteja kunnille, kaupungeille, urheiluseuroille ja yhdistyksille sekä yksityishenkilöille. Suurelle osalle julkisen sektorin asiakkaistamme olemme sopimuskumppani ja -toimittaja. Meihin kannattaa olla yhteydessä jo projektin suunnitteluvaiheessa sillä yli 30 vuoden kokemuksella osaamme auttaa monissa kysymyksissä.

Toimitamme välineitä lähes kaikkiin urheilulajeihin, joista padel on yksi tuoreimmista. Myös alla olevat kuntoliikunta-asema sekä erilaiset monitoimikentät ovat suosittuja toimittamiamme tuotteita. Näitä tuotteita löydät piresmanet.fi verkkokaupastamme.

Kuulumme Luotettava Kumppani -yrityksiin ja luottoluokittajien antamaan parhaaseen AAA-luottoluokkaan.

Urheilukaukalo Raisio 2016

Aidattu liikuntakenttä Hattula 2016

Tressfit -piste

Multiareena

Piresmanet.fi -nettikaupassamme on Pohjoismaiden laajin valikoima toiminta-, leikki- ja liikuntavälineitä. Esittelemme sivuille myös liikuntakenttä- sekä puistoleikkivälinetuotteemme. Tuotteet kattavat monipuolisesti kaikkien ikäryhmien tarpeet vauvasta vaariin.

Tarjoamme myös apua liikunta- ja leikkipaikkojen suunnitteluun ja löydämme varmasti tarpeitanne vastaavan ratkaisun.

Piresma.fi -sivuilla on nähtävillä edustamamme kuluttajatuotemerkit. Tuotevalikoimamme koostuu tunnetuista merkkituotteista, joista monet ovat omassa tuotekategoriassaan johtavia ja saatavana useimmista elintarvikkeita ja kodin tuotteita myyvistä myymälöistä.