Padel-kentät

Toimittamamme Euronixin suunnittelemat padel-kentät on kehitetty erityisesti padelin pelaamista varten, myös huipputasolla. Kenttien suunnittelussa on otettu tarkasti huomioon padelin säännöt ja määräykset (NIDE 2004 Padel) sekä Espanjan Padel Liiton (F.E.P) asettamat normit. Kenttämme täyttävät myös Suomen Padel liiton vaatimukset. Lisäksi kenttämme ovat näyttäviä selkeän ja yksinkertaisen viimeistelyn ansiosta.

  • Padel-kentän mitat ovat 10 x 20 m, reunan korkeus 4 m, valaisinpylväät 6 m
  • Kenttä koostuu korkealaatuisista teräs- ja lasirakenteista sekä tekonurmesta
  • Euronixin kentät ovat helppohoitoisia. Laseilla ei ole erillisiä raameja, jolloin pallon pomppu on tasaisempi ja kentän puhtaanapito helppoa eikä ruostuminen ole ongelma.
  • Toimitetaan pelivalmiina
  • Kentän rakenne sekä sen asennus ovat vahvaa ja kestävää laatua - kestää kovaa käyttöä.
  • Kentän esteettisyys ja suunnittelun laatu mahdollistavat hyvin sen mukauttamiseen ympäristöön
  • Väritys asiakkaan toiveiden mukaan
  • Toimitamme kenttiä myös kaksinpelimitoilla, jolloin ne toimivat hyvin padelin harjoittelukenttinä
  • Toimitamme padelkentille myös muut tarvittavat varusteet halogeeni-/led-valaistuksesta kentän hoitovarusteisiin ja pysäytysverkkoihin

Kestävää laatua

  • Annamme padel-kenttien rakenteille 24 kk takuun
  • Teräsrakenteet saa kuumasinkittynä, jolloin ne kestävät hyvin pohjoismaisia ulko-olosuhteita
  • Lasien kiinnitys suoraan teräsrakenteisiin pehmusteiden avulla. Lasien raamittomuus parantaa peliominaisuuksia ja tekee huollosta helpompaa.
  • Kentän rakenteet on testattu lujuuden, kestävyyden, sään ym. laadun varmistamiseksi ja ne noudattavat mm. soveltuvia ISO-normeja
  • Kentän perusrakenne on tehty 120x60x3mm teräsprofiileista laatunormin S-275-JR ja S-235-JR mukaisesti. Rakenne koostuu 26 tukipylväästä, joiden korkeus on joko 3, 4 tai 6 metriä. Jokainen pylväs kiinnitetään maahylsyyn ja tuetaan erikseen tukilevyllä.
  • Padel-kentän lasit ovat asiakkaat tarpeen mukaan joko 10 tai 12 mm paksuja. Ne on karkaistua lasia ja normin UNE EN 12150-1 mukaisia.
  • Myös kiinnitykset, teräsverkot ja maalausviimeistely on testattu ja noudattavat vaadittavia normeja (mm. UNE-EN ISO 3506, ISO 9227, ISO 3231, EN ISO 11341, jne.)
  • Lähetä meille viestiä, niin kerromme mielellämme lisää kenttiemme toteutuksesta.

Semipanorama -näkyvyys

Euronix padel-kentissämme on vakiona semipanoramanäkyvyys, koska kentän rakenteissa ei ole suuria teräskehikoita ja kulmapylväät on suunnittelulla pystytty poistamaan. Näin näkyvyys kentälle pysyy erittäin hyvänä.

Kenttiemme rakenteissa ei myöskään ole suuria saumoja tai kulmia, mitkä aiheuttaisivat pallojen virhepomppuja.

Valikoimassamme olevat padel-kenttämallit

Nyt malleja saatavana myös pinta-asennuksena eli kentän voi siirtää tai asentaa vanhan urheilu- tai tenniskentän päälle.


Meillä on valikoimassa neljä eri padel-kenttävaihtoehtoa: Europad, Europlay, Euroindoor ja Euroglassvision. Kaikissa malleissa on samanlainen korkea laatutaso ja viimeistely. Eri mallien erot löytyvät teräsrakenteiden profiilista - asiakkaan tarpeet määrittelevät sopivimman kenttämallin.

Europad

Europad on suunniteltu ja kehitetty kovan kilpatason padelia varten. Kentän suunnittelu ja toteutus on huipputasoa.

Europlay

Europlay padel-kenttä soveltuu niin sisä- kuin ulkokentäksi.

Euroindoor

Euroindoor on suunniteltu nimensä mukaisesti sisäkentäksi. Kentän rakenne koostuu 26 tukipilarista, joista jokainen asennetaan lattiaan kiinni ja tuetaan tukilevyillä (100x60x2 mm).

Euroglassvision

Tämän hienon kenttämallin merkittävä ero on panorama-rakenne, jossa maahan kiinnitettyjä tukipylväitä on 22 kpl, kun taas muissa malleissa pylväitä on 26 kpl. Tämä takaa esteettömän näkyvyyden katsojille kentän ulkopuolelta.

Muut urheilulajit padelkentällä

Padel-kenttämme mukautuvat myös muuhun urheilukäyttöön. Verkon voi vaihtaa lentopallo- tai sulkapalloharjoittelua varten ja ilman verkkoa kentällä voi harjoitella muita lajeja kuten jalkapalloa tai salibandya. Voimme suunnitella lentopallotelineet jo valmiiksi kentän rakenteisiin, mikä säästää mahdollisissa pylväs ym. hankinnoissa.

Meiltä saat tarvitsemasi välineet myös muita urheilulajeja varten. Ota yhteyttä, niin luodaan padel-kentästä sinulle sopiva kokonaisuus.